Dajmtårta
2 ägg
2dl socker
100g mald mandel
½tsk bakpulver
ströbröd
2st dubbeldajm
2dl vispgrädde
½tsk vaniljsocker
1.Vispa ägg och socker.
2.Mal eller mixa mandeln, blanda i bakpulvret och rör ner blandningen i äggsmeten.
3.Häll smeten i en bröad form med löstagbar kant. Grädda ca 25 min
4.Hacka den första dajmen (2bitar) lägg den på den varma kakan.
5.Hacka den andra dajmen, vispa grädden blanda i dajemn och vaniljsockret och bre ut över den kalla kakan.
Den här tårtan är det godaste jag nånsin ätit så den måste ni prova!
Lycka till!
2dl socker
100g mald mandel
½tsk bakpulver
ströbröd
2st dubbeldajm
2dl vispgrädde
½tsk vaniljsocker
1.Vispa ägg och socker.
2.Mal eller mixa mandeln, blanda i bakpulvret och rör ner blandningen i äggsmeten.
3.Häll smeten i en bröad form med löstagbar kant. Grädda ca 25 min
4.Hacka den första dajmen (2bitar) lägg den på den varma kakan.
5.Hacka den andra dajmen, vispa grädden blanda i dajemn och vaniljsockret och bre ut över den kalla kakan.
Den här tårtan är det godaste jag nånsin ätit så den måste ni prova!
Lycka till!
Kommentarer
Trackback